Päivystävä putkimies 24/7

Putkimies hoitaa putkityöt viemärin avauksesta, hanojen vuotoihin. 

Päivystävä putkimies hoitaa erilaiset kodin pienet ja suuret lvi-huolto toimenpiteet.  Toimimme alueella Uusimaa ja kaupungeissa: Järvenpää, Helsinki, Espoo, Kerava, Vantaa, Kirkkonummi, Hyvinkää.

Päivystävä putkimies on LVI-alan ammattilainen, joka rientää apuun kun hätä on suuri.

Putkimiehet ovat täydessä valmiudessa auttamaan kotitalouksien lvi-huoltoa vaativissa tehtävissä, jäätyneiden putkien sulatuksesta, viemärin avauksiin. Vesivahinkojen ollessa kyseessä sulkekaa vesi mahdollisimman pian päävesimittarista jos sellainen kiinteistöstä löytyy. Reagoi nopeasti ja jätä tämän sivun lomakkeelta meille yhteydenottopyyntö, tai soita suoraan päivystykseen.

Putkivahinkojen sattuessa ammattitaitoisen putkimiehen regointi tilanteessa minimoi tulevaa vahinkoa huomattavasti.

Teemme seuraavanlaiset putkituolto- ja lvi-työt

  • Erilaiset putkityöt
  • Putkipäivystys
  • LVI-työt
  • Hanojen vuodon korjaus
  • Putkirikkojen vuotokorjaus
  • Putkien avaaminen ja sulattaminen
  • lämminvesivaraajien vuotokorjaus

Jätä soittopyyntö meille!

Jätä putkimiehelle soittopyyntö!

Otamme soittopyyntöihin yhteyttä 24h sisällä. Eli älä jätä soittopyyntöä jos tilanne on akuutti, vaan soita meille suoraan.

Nimi(Pakollinen)
Kuvaile korjauskohdetta

Uponor Tuoteturva antaa suojaa putkiremontille

Uponor on kotimainen vastuullinen yritys, joka valmistaa ja tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja turvalliseen veden jakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan. 

Uponor noudattaa Suomen kuluttajansuoja- sekä tuotevastuulakia. Uponorin tuotteistaan kantama vastuu ei ole rajattu erikseen määriteltyyn takuuaikaan. Siksi Uponor on turvallinen valinta!