Putkiremontit ja huollot

Putkiremontit Uponorin laadukkailla tuotteilla.

Teemme putkiremontit ja erilaiset LVI-huollot parhaimmilla mahdollisilla tuotteilla ja osaamisella. Olemme paikallinen ja ammattitaitoinen Uponor KOTI -kumppaniyritys, jonka henkilökunta on koulutettu asentamaan Uponorin tuotejärjestelmiä. Toimimme alueella Uusimaa ja kaupungeissa: Järvenpää, Helsinki,  Espoo, Kerava, Vantaa, Kirkkonummi, Porvoo Hyvinkää.

Putkiremontit ja huollot paikalliselta LVI-alan ammattilaiselta

Uponor KOTI on kuluttajille tarkoitettu omakotitalon putkiremontti konsepti, joka yhdistää pientaloihin tarkoitetut Uponorin tuotejärjestelmät, niiden asennuksen ja asiakaspalvelun yhdeksi helposti hankittavaksi palveluksi. 

Käyttövesiremontit avaimet käteen tyylillä

Käyttövesiputkiremontti tarkoittaa korjausta, jolla parannetaan käyttövesiputkiston toimintaa tai kuntoa. Tämä voi sisältää esimerkiksi vanhojen putkien vaihtamista uusiin, vuotojen paikkaamista tai putkiston kalkkiutumisen poistamista. 

Käyttövesiputkiremontin tarkoituksena on parantaa putkiston toimintavarmuutta ja tehokkuutta sekä estää vesivahinkoja ja muita ongelmia. Käyttövesiputkiremontti voi olla tarpeen, jos putkistossa on vuotoja tai jos putket ovat vanhoja tai heikossa kunnossa. Putkiremontin tarve voi myös ilmetä, jos asunnon tai talon käyttöveden tarve on muuttunut tai kasvanut.

 

Käyttövesiputket olisi syytä uusia n. 30-40 vuoden välein. Usein vanhojen putkien kuntoa on hankala tarkastaa sillä ne kulkevat rakenteiden sisässä. Ammattilainen toki pystyy putkiston kuntoa selvittämään kartoituskäynnillä. 

Usein kuitenkin käyttövesiputkistojen uusiminen tehdään ennakoiden, jotta vältetään mahdolliset vesivahingot ja siitä syntyvä pitkäkestoinen ja kallis remontti. Omakotitalon käyttövesiputkiston remontti on ohi muutamassa päivässä, eikä remontin ajaksi tarvitse muuttaa muualle. Meillä on myös päivystävä putkimies uudellamaalla, joka reagoi nopeisiin kodin lvi-huoltotarpeisiin.

Teemme seuraavanlaiset putkituolto- ja lvi-työt

  • Erilaiset putkityöt ja huollot
  • Putkipäivystys
  • LVI-työt
  • KVV valvonta
  • Hanojen vuodon korjaus
  • Putkirikkojen vuotokorjaus
  • Putkien avaaminen ja sulattaminen
  • Vesikalusteiden asennus ja korjaus

Uponor Koti putkiremontin vaiheet!

Omakotitalon putkiremonttiremontti etenee seuraavasti

1. Selvitä kotisi LVI-tarpeet

Tutustu Uponor KOTI -tarjontaan. Toteutamme esimerkiksi käyttövesi-, patteriverkosto- ja muut LVI-remontit.

2. Pyydä maksuton kartoituskäynti

Jätä tarjouspyyntö. Käynnin perusteella saat tarjouksen, joka sisältää tarvikkeet ja asennustyön.

3. Tutustu rauhassa tarjoukseen

Tarjous antaa sinulle lisää infoa päätöksentekoa varten. Tarvittaessa voi hyödyntää kilpailukykyistä Uponor KOTI -rahoitusta.

4. Toteutus ja käyttöönotto

Paikallinen Uponor KOTI -kumppani asentaa valitun LVI-ratkaisun kohteeseen ja antaa käytönopastuksen. Asennuksen jälkeen saat Uponor-järjestelmätodistuksen.

Uponor Tuoteturva antaa suojaa putkiremontille

Uponor on kotimainen vastuullinen yritys, joka valmistaa ja tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja turvalliseen veden jakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan. 

Uponor noudattaa Suomen kuluttajansuoja- sekä tuotevastuulakia. Uponorin tuotteistaan kantama vastuu ei ole rajattu erikseen määriteltyyn takuuaikaan. Siksi Uponor on turvallinen valinta!