Vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys avaimet käteen tyylillä

Suunnittelemme ja asennamme vesikiertoisen lattialämmmityksen omakotitaloihin, rivitaloihin ja osakehuoneistoihin. Toimimme alueella Uusimaa ja kaupungeissa: Järvenpää, Helsinki, Espoo, Kerava, Vantaa, Kirkkonummi, Hyvinkää.

Vesikiertoinen lattialämmitys LVI-alan ammattilaiselta

 

Teemme vesikiertoisten lattialämmitysjärjestelmien asennuksia alueella: Uusimaa, Järvenpää, Helsinki, Kerava, Vantaa, Espoo, Kirkkonummi, Hyvinkää. Vesikiertoisen lattialämmityksen etuna on se, että lattian suuri pinta-ala luovuttaa vesikiertoputkiston avulla tasaisesti lämpöä koko asuntoon. Veden lämpötila voidaan kuitenkin pitää suhteellisen matalana, jolloin säästetään myös energiakuluissa.

Vesikiertoinen lattialämmitys sopii kaikenlaisiin lattiaratkaisuihin. Puu-, parketti, laminaatti- ja laattalattioihin. Lämmönlähteeksi voidaan asemoida: kaukolämpö, maalämpö, varaava sähkölämmitys, puu- ja pellettilämmitys, sekä öljylämmitys. Lämmönlähdettä voi muuttaa talon elinkaaren aikana.

 

Vesikiertoista lattialämmitystä voidaan säätää helposti siihen mukaan tulevalla säätöjärjestelmällä. Säätöjärjestelmät asemoidaan usein optimoimaan talon tasainen lämpötila mahdollisimman edullisilla energiakulutussuhteilla. Koko vesikiertoisen lattialämmityksen hinta koostuu jakotukeista, lämmitysputkistosta, lämmityspiireistä, sekä säätölaitteista ja asennuksen työtunneista. Asunnon koko, käyttötarkoitus, muoto, sekä edellä mainittujen muuttujien määrä määrittää kokonaisuuden hinnan. Parhaan arvion saat pyytämällä asiantuntijan kertomaan järjestelmän sopivuudesta kotiisi.

 

Vesikiertoinen lattialämmitys viilentää kesällä ja lämmittää talvella


Vesikiertoisen lattiaviilennyksen etuina ovat energiataloudellisuus, vedottomuus ja mahdollisuus viilentää tiettyä osaa huoneista tai talosta. Lattiaviilennyksen teho perustuu suureen viilentävään pinta-alaan ja pieneen lämpötilaeroon huonelämpöön verrattuna. Vesikiertoista lattiaviilennystä voidaan käyttää betonirakenteisessa lattiassa, ja se voidaan lisätä vesikiertoiseen lattialämmitykseen jälkeenpäin, jos lämmönlähteenä on maalämpö tai muu veden avulla lämpöä kierrättävä järjestelmä.

Pyytämällä asiantuntijamme arviokäynnille, saat meiltä parhaan mahdollisen tarjouksen vesikiertoisen lattialämmityksen toteutuksesta kotiinne

tarjouksen joka sisältää kaiken tarvittavan tarvikkeista ja työn osuuksista.
Hintamme sisältävät myös sähkö- ja putkitöiden osuudet remontin
kokonaishinnasta. 

Autamme sinua mielellämme valitsemaan juuri
itsellenne sopivan kokonaisuuden

 

Uponor smatrix-pulce säätöjärjestelmä

Vesikiertoisen lattialämmityksen hankinta etenee seuraavasti

1. Hanki valmiiks talosi speksit lattiapintaaloista

Kokonaispinta-ala vaikuttaa eniten siihen mikä hinta-arvio kokonaisuudesta saadaan

2. Pyydä maksuton kartoituskäynti

Jätä tarjouspyyntö. Käynnin perusteella saat tarjouksen, joka sisältää tarvikkeet ja asennustyön.

3. Tutustu rauhassa tarjoukseen

Tarjous antaa sinulle lisää infoa päätöksentekoa varten. Tarvittaessa voi hyödyntää meidän rahoituskumppaneita

4. Toteutus ja käyttöönotto

Teemme remonttisi sovitusti ja saat takuutodistukset työn ja remontin osuuksista.