Teollisuuden kunnossapito ja asennustyöt

Teollisuuden kunnossapito

Teollisuuden kunnossapito ja asennustyöt  on tarkoitettu yhtiöille jotka kaipaavat säännöllistä kunnossapitoa tuotantolinjoille, tai tarvitsevat asennustiimiä erikoisasennuksiin. Toimimme alueella Uusimaa ja kaupungeissa: Järvenpää, Helsinki, Espoo, Kerava, Vantaa, Kirkkonummi, Hyvinkää.

Teollisuuden kunnospitopalveluilla lisää huolto-ja toimintavarmuutta

Suomen LVI-Rakennushuolto Oy tarjoaa LVIS-kunnossapito- ja huoltopalveluita eri teollisuuden tarpeisiin. Olemme erikoistuneet toteuttamaan vaativia teollisuuden kunnossapitopalveluita asiakkaillemme, joille laatu, kustannustehokkuus ja ketteryys ovat tärkeitä tekijöitä.

Toimimme pääasiassa Helsingissä ja Uudenmaan alueella, mutta tarvittaessa palvelemme myös muualla Suomessa. Meidän tiimimme koostuu kokeneista ja ammattitaitoisista kunnossapitoalan asiantuntijoista, jotka ovat erikoistuneet haastavien teollisuuden kunnossapitopalveluiden tuotantoon.

Palvelumme kattavat kaikki teollisuuden kunnossapidon osa-alueet, kuten ennakoivan kunnossapidon, korjaavan kunnossapidon, huoltosuunnittelun ja -toteutuksen ,sekä laitteiden ja koneiden huollot.  

Pääsääntöisesti kunnostamme eri toimialojen LVIS-ratkaisuja, sekä tarjoamme näihin myös räätälöityjä asennuksia. Meiltä saat apua vaativiin ja monimutkaisiin kunnossapitopalveluihin, ripeällä reagoinnilla.

Meille kustannustehokkuus on tärkeä tekijä, ja olemme kehittäneet tehokkaat ja luotettavat toimintatavat, joiden avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kilpailukykyisiä hintoja ilman, että se vaikuttaa palvelumme laatuun. 

Ketteryys on myös yksi erityisvahvuuksistamme, mikä tarkoittaa, että pystymme tarjoamaan nopean ja joustavan palvelun, asiakkaan tarpeista riippuen.

Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme jatkuvan yhteydenpidon ja tuen, jotta voimme varmistaa, että palvelumme vastaa aina asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja tarjoamme aina yksilöllisiä ratkaisuja, jotka vastaavat heidän erityistarpeitaan.

Ota meihin yhteyttä ja kerro teidän yrityksenne tarpeista tarkemmin

Teollisuuden kunnossapitopalveluiden mallimme antaa teille seuraavia hyötyjä:

·        Säästätte aikaa, rahaa ja ja omia henkilöstöresursseja kun ulkoistatte huoltotarpeet ja ylläpidon haluamissanne kohteissa

·        Oma yhteyshenkilö, joka vastaa kohteistanne

·        Käytännöt, tekniikat ja järjestelmät ovat ammattilaisen hallussa, joka tuntee tarpeenne ja tekee sopimuksen mukaiset toimenpiteet sovitusti.

·        Huoltojen ja toimenpiteiden raportointi